fbpx

Bart Herman in concert

BART HERMAN  “ IN CONCERT “

De ene is het al op zijn achttiende, de andere pas op zijn dertigste, Bart Herman werd het na zijn zestigste : volwassen.

Hij heeft vast werk, een serieuze relatie en een dak boven zijn hoofd, kort-om : het echte leven kan beginnen. Bart Herman heeft inderdaad door de jaren heen een solide carrière opgebouwd, vond de liefde en hield op met zwerven.

Er is een zekere rust neergedaald. Klinken bas en drums wat zachter? Zorgt de viool voor wat meer melancholie? Zijn de verhalen wat bezadigder tijdens dit nieuw theaterprogramma waarin Bart verslag doet van deze nieuwe fase in zijn leven? Of is dit maar schijn en kan de artiest de lonesome cowboy en onstuimige roc-ker uit zijn langgerekte puberteit toch niet helemaal loslaten?

Je hoort en ziet het tijdens deze splinternieuwe show van deze unieke singer-songwriter-gitarist, volwassen begeleid door Raf Hel-sen (drums) en Mario Vermandel (contrabas) en virtuoos gestreken door Dirk Naessens (viool). Kom genieten van deze ‘John Prine der Lage Landen’.

Datum

dec 07 2023

Tijd

20:00

Kosten

32€

Meer Informatie

TICKETS

Labels

NIEUW CONCERT

Locatie

CC Casino - Koksijde
TICKETS
Reacties zijn gesloten.