fbpx

DANA WINNER – MORE THAN I IMAGINED

DANA WINNER – MORE THAN I IMAGINED

Ìn 2024-2025 viert Dana Winner 35 jaar liefde voor muziek. Haar muzikale passe als kind evolueerde snel en groeide 3 decennia lang uit tot een iconische carrière in de Nederland, Vlaanderen, maar ook ver daarbuiten.

Tijdens de theatertour ‘More Than I Imagined’, reist Dana Winner terug doorheen de allergrootste hits én haar persoonlijke favorieten uit deze rijkgevulde carrière. Daarnaast vertelt ze uitgebreid over haar leven op en naast de bühne en ontdekt ze samen met haar publiek opnieuw de parels die haar inspireerden doorheen 35 jaar muziek.

‘More Than I Imagined’ wordt misschien wel de meest persoonlijke theatertour die de zangeres tot op heden produceerde.

“Ik heb het gevoel dat ik nog zoveel te vertellen heb. Niet alleen in mijn muziek maar ook het hele traject errond. De inspiratie en herinneringen, het leven onderweg, het combineren van een carrière met mijn leven als mama, partner, … Wat ik nu al kan zeggen is dat deze concertreeks, samen met de volledige live band, absoluut more than you imagined zal worden, net zoals alle mooie momenten die ik doorheen 35 jaar muziek mocht beleven”, aldus de zangeres.

Dana Winner brengt haar nieuwe theatertour zo dicht mogelijk tot bij haar publiek. ‘More Than You Imagined’ wordt dan ook zonder fout een niet te missen feestelijk, intiem en uiterst persoonlijk live concert.

Datum

feb 21 2025

Tijd

20:00

Kosten

45€

Meer Informatie

TICKETS

Labels

NIEUW CONCERT

Locatie

Casino Middelkerke
TICKETS
Reacties zijn gesloten.