fbpx

DAVID VANDYCK

15 JAAR

15 jaar David Vandyck betekent een gouden plaat voor de verkoop van meer dan 10.000 exemplaren van zijn album Dichtbij, nummer 1 hits in de Vlaamse Top 10, een succesvol album Zingt Will Tura met een daaraan gekoppelde uitverkochte theatertour, een Radio 2 Zomerhit nominatie voor Ik Leef Voor Jou (2018) en twee awards: Beste Zanger (2019) en Beste Videoclip (2015) tijdens het Gala Van De Loftrompetten (een organisatie van MENT TV, Radio 2 en Sabam).

Voor zijn meest recentste album ging David samenwerken met producer Gordon Groothedde (Marco Borsato, Nick & Simon, Krezip …) en het Nederlandse Metropole Orkest, onder de vleugels van het label Warner Music Benelux. Momenteel werkt David in alle stilte aan nieuw materiaal met hetzelfde team.

Kom tijdens deze tour genieten van de wondermooie liedjes uit David’s repertoire van vroeger en nu. Liedjes die je kent: soms puur, soms in een nieuw jasje. Daarnaast zal David, samen met zijn 5-koppige band, ook enkele covers brengen die hem nauw aan het hart liggen. Daarbij zijn de songs van Will Tura, Marco Borsato of Jacques Brel nooit ver weg. Kortom, het wordt een avond die zal ontroeren, maar waar ook songs aan bod zullen komen om schaamteloos mee te zingen.

Dit wordt een onvergetelijke avond met pure emotie.

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

21 dec 2022

Tijd

20:00

Tickets

€ 32,00

Meer Informatie

TICKETS

Locatie

De Leest - Izegem
TICKETS
Reacties zijn gesloten.