fbpx

GENE THOMAS

LIVE

Met zijn warme persoonlijkheid, een enorm gevoel voor melodie & harmonie is deze Brusselse Ket, singer/songwriter, bij niemand nog onbekend en zeker niet onbemind. Getuige daarvan is zijn recente, zeer gesmaakte passage in Liefde Voor Muziek 2020 op VTM. Het uitbrengen van een succesvol verzamelalbum Omsingeld was dan ook een logische volgende stap. Het was geen enkel probleem om hiervan een driedubbele CD te maken die een overzicht bied aan zijn zeer ruim repertoire.

Vanaf de start van zijn carrière is de Vlaamse Popzanger Gene Thomas trouw gebleven aan z’n publiek. En zijn nummers als Voor Haar, Kom Wat Dichterbij, Wees Van Mij, Soleil Soleil of Jong En Eigenwijs worden ondertussen meegezongen door jong & oud. Met nummers als: Mijn En M’n Gitaar en Ongrijpbaar staat Gene plots weer volop in de schijnwerpers en dat is te merken aan z’n drukke agenda.

Tijdens deze Gene Thomas – Live CC Tour worden zijn nummers ondersteund door Gene’s vaste muzikale companen: Jan Decombele (Gitaar), Alain Calluwaerts (Bas) – Ben De Vlieghere (Drums) en Jan Beyen (Toetsen). Het zal dan ook niet verbazen dat deze geroutineerde ‘bende’ de vertrouwde GT-sound brengt aan een fijn tempo, afgewisseld met spitsvondige interventies.

Kom en beleef dit prachtig concert samen met ons.

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

11 jun 2022

Tijd

20:00

Tickets

31€

Meer Informatie

TICKETS

Locatie

CC De Schakel - Waregem
TICKETS
Reacties zijn gesloten.