fbpx

Gunther Neefs

Gunther Neefs

“De kracht van muziek”

Muziek heeft altijd centraal gestaan bij de familie Neefs. Al in Günthers jeugd zorgden de radiogolven voor een warm gevoel in de huiskamer.

Zowel Vlaamse klassiekers als innemende evergreens uit de wereld van de soul en de swing veroverden een plaats in het hart van de warmste stem van Vlaanderen.

Ook in 2023 zal Günther Neefs volop genieten van een leven vol muziek.

Met enkele straffe stemmen trok hij naar de Spaanse zon om er sprankelende covers te maken voor een nieuw seizoen van “Liefde voor Muziek”.

Günther stak de liedjes van Daan, Jaap Reesema, Metejoor, Portland, Stef Bos en K3 in een nieuw jasje.

Ook in deze editie worden muzikale grenzen doorbroken. Heel wat nieuwe hits zullen in het voorjaar van 2023 de Vlaamse hitlijsten veroveren.

Günther Neefs kijkt er naar uit om samen met zijn straffe live band naar het Silt te komen met zijn prachtige show  ‘De Kracht van Muziek”.

Günther gidst ons met nieuw werk, songs uit Liefde voor Muziek en de mooiste klassiekers door meer dan 50 jaar muziekgeschiedenis.

Soms stomend, soms aangrijpend, maar steeds met de garantie op liedjes met een rijke geschiedenis De theatershow zal worden ondersteund met mooie sfeerbeelden.

Datum

mei 03 2025

Tijd

20:00

Kosten

39€

Meer Informatie

TICKETS

Labels

NIEUW CONCERT

Locatie

Casino Middelkerke
TICKETS
Reacties zijn gesloten.