fbpx

JACQUES VERMEIRE & LUC VERSCHUEREN 2.0

JACQUES VERMEIRE & LUC VERSCHUEREN

 zaalshow 2.0

Liefst dertig jaar na hun iconische Zaalshows – de rode en de gele, met 1.150 voorstellingen voor 550.000 bezoekers, van 1989 tot 1995 –  is het legendarische duo Vermeire-Verschueren, fris als groentjes, eindelijk klaar voor een Zaalshow 2.0.

Tijdens het hindernissenparcours van Van 7 tot 77 – aangeverswissel, coronamaskers – zijn Jacques Vermeire en Luc Verschueren na al die jaren nogal stoemelings weer herenigd. Tot vrolijkheid van jong en oud, zo blijkt in dichte drommen voor méér dan 75.000 bezoekers op méér dan 130 voorstellingen.

En kijk, met die onveranderde podium-chemie en onverminderde energie pakken de oeraangever en de überkomiek in Zaalshow 2.0 terug uit met een nieuwe parade aan typetjes en sketches.

Vindt Fonske Verzele de huidige stand van zijn relatie met Marie-Louiske nogal complicated? Ontpopt DDT zich tot mobiliteitsexpert?

Een reiziger met de wereld aan z’n voeten en een boer met stikstofoverschotten geven alvast present. Maar heeft Jacques ook voldoende zelfspot om een televisierecensent over De Vermeires aan het woord te laten?

Alles voor een gulle lach die onstuitbaar door de zaal rolt.

Jacques gaat zingen, Jacques gaat dansen, Jacques gaat volledig los in Zaalshow 2.0. En ook nu weer geeft Luc ‘Kevin De Bruyne‘ Verschueren de immer briljante assists en maakt Jacques ‘Romelu Lukaku‘ Vermeire steevast onweerstaanbaar het hi-ha-hilarische punt. Zien we daar een glimp van een vertraagde voetballer?!

Zaalshow 2.0 is de nieuwe, groene dimensie van wat dertig jaar geleden al op hilarische wijze historisch was. De bekendste smoelentrekker van het land doet het anno 2023 zowel sneller als snediger dan ooit.

U weze bij deze gewaarschuwd: “we will woke you!”

Datum

nov 29 2024

Tijd

20:00

Kosten

36,5€

Meer Informatie

TICKETS

Labels

NIEUW CONCERT

Locatie

Casino Middelkerke
TICKETS
Reacties zijn gesloten.