fbpx

Metejoor Schiervelde Roeselare

Metejoor  in concert,

komt naar Schiervelde in Roeselare

met een nieuw album “Joris” en de single “Eigen Schuld” op één in de charts kondigt Metejoor een nieuwe concertreeks aan in het voorjaar van 2024. Joris trekt met zijn band, alle hits én de nummers uit het nieuwe album opnieuw op tournee.

Metejoor, tot een paar jaar geleden nog de enthousiaste leerkracht Joris Van Rossem uit Vosselaar, is ontzettend populair en al enkele jaren niet meer weg te denken uit de hitlijsten. In 2021 verscheen Metejoors debuutalbum, dat intussen platina is en al twee jaar hoog in de Ultratop staat. Op het album staan de megahits ‘1 Op Een Miljoen’, ‘Rendez-vous’, ‘Ze Meent Het’ en ‘Dit Is Wat Mijn Mama Zei’.
Ook met ‘Wat Wil Je Van Mij’, een duet met de Nederlandse Hannah Mae, scheert Metejoor nog steeds hoge toppen. De song is intussen goed voor dubbel platina en is daarmee een van de grootste hits in Vlaanderen.

Sinds kort is er het tweede album ‘Joris’, een heel persoonlijke plaat. De leading track ‘Eigen Schuld’ is een echte power ballad en gaat tot in het diepste van de ziel. Naast talloze nieuwe nummers staan op het album ook hits als ‘Wat Wil Je Van Mij’ en ‘Kijk Ons Nou’, een song met de Nederlander Snelle. Ook de Liefde Voor Muziek-tracks ‘Laat Ons Een Bloem’, waarmee Metejoor de zomer van 2023 inpakte, en ‘Schaduw’, een samenwerking met zijn zus Lisa, prijken op het album.

Bestel nu uw ticket en zorg dat je erbij bent in de prachtige evenementenhal van Schiervelde.

Datum

mei 02 2024

Tijd

20:00

Kosten

42€

Meer Informatie

TICKETS

Labels

NIEUW CONCERT

Locatie

Schiervelde - Roeselare
Diksmuidesteenweg 396, 8800 Roeselare
TICKETS
Reacties zijn gesloten.