fbpx

WILLY SOMMERS

Beste muziekliefhebber

Door de uitbraak van het Coronavirus (COVID-19) zal het optreden van Willy Sommers doorgaan op woensdag 3 februari 2021.

Tot binnenkort.


Eén Willy Sommers om te horen!

7 anjers, 7 rozen in de jaren 70. Van Tranen in de regen tot Als een leeuw in een kooi in de jaren 80. En Willy Sommers’ gloriedagen en echte topmoment moet dan nog komen en duurt de jaren ’90 lang, met ongetwijfeld nog veel meer, maar zeker méér dan Tien om te Zien.

Het Erfgoed van Willy Sommers kent immers geen onderbreking in die laatste jaren van vorige eeuw. Vrijgezelle Willy, de womanizer van de nineties, kijkt Wendy Van Wanten hitgewijs eens diep in haar ogen. Op televisie, in de hitparade en op het podium bereikt Willy een hoogtepunt dankzij een stoet dames in nummers zoals Ergens is er iemand, Barbara, Buona Notte en Een vrouw zoals jij, Met mijn ogen dicht, Een beetje verliefd of Mooie vrouwen

De jaren 90 zijn Willy’s decennium van de vrouw. En van Tien om te zien? Jazeker! Maar ook van Hartenbreker of Een liedje op de radio. En vooral, van één weergaloze Willy Sommers om te horen, straks met Erfgoed 1991-2001 op jouw podium.

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

03 feb 2021

Tickets

€ 30,00

Meer Informatie

TICKETS

Labels

VERPLAATST

Locatie

CC Het Perron - Ieper
TICKETS
Reacties zijn gesloten.