fbpx

WILLY SOMMERS

Beste muziekliefhebber

Door het Coronavirus (COVID-19) zal het optreden van Willy Sommers doorgaan op woensdag 15 september 2021. 

Tot binnenkort.


Het concert van Willy Sommers in het Perron van Ieper dat doorgaat op 15 september 2021

Kan na lang uitstel terug doorgaan, maar dat kan alleen als we met z’n allen de opgelegde regels respecteren.

Het concert zal dus gebruik moeten maken van het Covid Safe Ticket (CST), zonder kan je geen toegang krijgen tot het concert.

 

Willy Sommers

7 anjers, 7 rozen in de jaren ’70. Van Tranen in de regen tot Als een leeuw in een kooi in de jaren ’80. En Willy Sommers’ glorie­dagen en echte topmoment moet dan nog komen en duurt de jaren ’90 lang, met ongetwij­feld nog veel meer, maar zeker méér dan Tien om te Zien.

Het Erfgoed van Willy Sommers kent immers geen onderbre­king in die laatste jaren van vorige eeuw. Vrijge­zelle Willy, de womanizer van de nineties, kijkt Wendy Van Wanten hitgewijs eens diep in haar ogen. Op televisie, in de hitparade en op het podium bereikt Willy een hoogte­punt dankzij een stoet dames in nummers als Ergens is er iemandBarbaraBuona Notte en Een vrouw zoals jij, Met mijn ogen dicht, Een beetje verliefd of Mooie vrouwen etc…

De jaren ’90 zijn Willy’s decennium van de vrouw. En van Tien om te zien? Jazeker! Maar ook van Hartenbreker of Een liedje op de radio. En vooral, van één weerga­loze Willy Sommers om te horen, straks met Erfgoed 1991-2001 op jouw podium.

Tot binnenkort.

Datum

15 sep 2021
Expired!

Tijd

20:00

Tickets

30€

Meer Informatie

TICKETS

Locatie

CC Het Perron - Ieper
TICKETS
Reacties zijn gesloten.